Simpele Vragen die de Koranlezer Te Kijk Zet..

  



Simpele Vragen die de Koranlezer Te Kijk Zet.. 


  1. Hoe kun je een haat-ideologie supporten en beschermen die een barbaarse woestijndief, pedofiel en massamoordenaar verheerlijkt, support en beschermt ?


  1. Wat kun je bereiken met deze haat-ideologie islam, de pedofiel en masssamoordenaar Mohammed en deze maangod: Allah=SATAN ?


  1. En waarom onderzoek je deze haatideologie/ moordsecte niet op tastbare feiten, waar JIJ voor staat ? Waarom willen de volgers GEEN kritiek? Anders wordt hun HAAT ontmaskerd.


  1. Wat heeft de dode pedofiel/ massamoordenaar Mohammed en Allah=SATAN tot nu toe gedaan voor jou ?


  1. Wanneer heeft deze dode pedofiel/ massamoordenaar Mohammed en Allah=SATAN jou beloond of bestraft ?


  1. Dus jij noemt 1450 jaar onthoofdingen, volkerenmoord, genocides, groepsverkrachtingen, vrouwen onderdrukking, misbruik van kinderen en HUWELIJKEN met baby's, slavenhandel van kids en vrouwen, afslachtingen van rassen, religiën, culturen.. een RELIGIE ?


  1. Sinds wanneer noem jij pedofielen, massamoordenaars, verkrachters, ISIS HOEREN, haatbaarden, geitenneukers, woestijndieven, ongewenste hoerenzonen die onstaan zijn in Marokkaanse bordelen en naar het Westen zijn gevlucht en onze moeders voor HOEREN uitschelden.. ..een RAS ?

  2. Kun jij mij uitleggen wat een RAS is ?


  1. Weet jij wat een God en een religie is ?


  1. Dus je schudt vrouwen geen handen, maar je wilt wel 72 maagden neuken ? En die 1.3 miljard willen diezelfde 'maagden' neuken voor 1450 jaar lang?


11. Dus je blaast eerst jouw pikkie weg, daarna wil je met jouw verpulverde lichaam.. 72 maagden bevredigen in het paradijs ?


  1. Hoe oud zijn de 72 maagden nu? 1450 jaar oud ?.. En alle moslims zijn geobsedeerd op deze 'maagden' ? Zijn het echte maagden of hoeren? Ik neem aan als je 1450 jaar lang 1.3 miljard moslims moet verwerken in het paradijs..


  1. Dus je vindt alcohol en drugs haram, maar je dealt drugs en je bewaart explosieven onder jouw kleding ?


  1. Dus Aziatische- en Surinaamse moslims eten VOLOP varkensvlees, maar Turkse- en Marokkaanse moslims zijn HAHAL ?


  1. Moslims vinden honden onrein, maar Aziatische moslims eten miljoenen honden?


  1. Muziek en dansen is haram, MAAR huwelijk met een baby van 1 jaar oud of sex met een kind van 6 jaar is HALAL ?


  1. Moslims vinden WIJN en alcohol HARAM, maar DRINKEN LIEFST dieren urine.. en NEUKEN DIEREN ?

  1. Moslims houden niet van afgoderij.. Hoe verklaar je dat moslims de Shiva SEWLING zwarte steen aanbidden in de HINDU TEMPEL (kaaba) in Mekka ?


  1. Waarom weten de moslims niet hoe Allah=SATAN eruitziet? Waarom heeft nog geen ene moslim deze 'allah' ooit gezien in die 1450 jaar tijd ? Omdat het woordje 'allah' gestolen is door Mohammed tijdens de rooftochten uit de Sanskrit documenten die hij heeft laten vertalen.

    Bewijs met 3 tastbare bewijzen dat 'allah' bestaat!!! Dan GELOOF ik jou! (Ga geen 99 namen zitten opnoemen voor 'allah' want dan heb ik 99 namen voor moslims!)


  1. De dode woestijndief Mohammed deed aan GODSLASTERING..

    Mohammed vermoordde 600 mensen in de kerk omdat ze tot GOD gingen bidden.

    Hij onthoofdde heel Mekka en Joodse gemeenschappen en families..

    Mohammed had SEX met dieren en kinderen, maar ook met het LICHAAM van zijn dode tante, dronk URINE van dieren, HIJ gebruikte kinderen en vrouwen als SLAVEN.. en JIJ volgt deze pedofiel/ massamoordenaar ? En jij zegt dat als wij niet in deze massamoordenaar geloven.. aan GODSLASTERING doen ? Waarom VERDRAAI JIJ de feiten steeds ?

    Wat wil je met TAQQIYYA bereiken, toneelstukjes en PROPOGANDA voor een DODE PEDOFIEL ?

  2. Je hebt van jouw moslimland een SHITHOLE COUNTRY gemaakt en deze ook ontvlucht.. op de vlucht naar VRIJHEID.. dan kom je hier opnieuw een STATEMENT maken met een hoofddoek en of boerka.. om vervolgens ook dit land tot SHITHOLE COUNTRY te maken vol BRIEVENBUSSEN en PINGUINS.. Waar ben je mee bezig ? Wat is het doel wat je wilt bereiken als vrouw ?

  3. De Sharia wetten en regels zijn tegen VROUWEN gericht.. Hoe kunnen VROUWEN massaal deze haatideologie islam verheerlijken, supporten en beschermen? Het klinkt alsof kippen de kipburgers van McDonald's en Burger King aanprijzen!!!

  4. Je scheldt de hele dag iedereen die kritiek heeft op de moordsecte islam, de moordenaars van allah, de pedofiel/ massamoordenaar Mohammed, ISIS HOEREN, geitenneukers, haatbaarden, kinderverkrachters, vrouwenonderdrukkers, barbaren, criminelen.. voor 'racist' uit.. TERWIJL het altijd moslims zijn die een vliegtuig, vrachtwagen, auto of mes als moordwapen gebruiken om alle rassen te doden uit EXTREME RACISME/ EXTREME RASSENHAAT.. inmiddel staat de teller op 850 miljoen moorden (VANWEGE DE RAS) en 1450 jaar genocides, volkerenmoord, afslachtingen van rassen. Wie is de RACIST ?


  1. Als moslim EIS jij respect op, en je wilt gerespecteerd worden.. maar jij als moslim hebt GEEN respect naar niemand toe. Niet naar moslims. Niet naar niet-moslims. Je leeft en gedraagt je als een VARKEN.. en ziet eruit als een RIFAAP.

    Wanneer ga je stoppen met jouw haat-ideologie, jouw extreme rassenhaat en stoppen met mensen moorden?


  1. Je gebruikt trolaccounts op het hele internet. Op Twitter. Op YouTube. Overal. Je wilt gerespecteerd worden. Maar je schaamt je diep voor je afkomst en 'religie'. Je gebruikt trolaccounts om mensen die kritiek hebben op de moordsecte islam en de massamoordenaar Mohammed.. af te branden, vernederen, beledigen, uit te schelden, feiten verdraaien, taqqiyya trucs/ toneelstukjes, propoganda en dit alles voor een DODE PEDOFIEL die ligt weg te rotten onder de grond. Wat is dat wat je wilt bereiken ZONDER een GOD, zonder de woestijndief Mohammed en zonder geld ?

    Overal waar moslims zijn verandert het in een woestijn met gaten.. daarna ontvluchten jullie je zelfgecreëerde woestijn/ shithole country.. Waarom offeren jullie bloed aan SATAN? Waarom gebruiken jullie het Duivelse getal 666? Waarom dragen jullie zwarte kledij? Doen jullie aan SATANISME? En gebruiken jullie het woordje 'allah' om nieuwe leden te werven voor jullie moordsecte islam?





THE 'ISLAM IDEOLOGY FRAUD' IS COMPLETELY UNMASKED.. Share these facts.

  Muslims believe in fiction created by the Abbasids 1. Mecca did not exist in the 7th century (at best a hamlet) A. No archaeological proof...