Islamitische Bedrog in 4 Vormen




De vier stijlen of soorten Islamitische bedrog zijn: Taqiyya, Kitman, Maruna en Tawriya
Elk van deze woorden beschrijft een andere stijl of bedrog gebruikt door moslims bij hun activiteiten. Mohammed zei: "Oorlog is bedrog" Westerse beschavingen zijn niet gewend om met mensen om te gaan, die misleiding hebben ontwikkeld tot een kunstvorm. Kennis is macht, en de beste manier om de islamitische agenda te bestrijden, is om te weten wat de tools zijn die zij gebruiken.


Taqiyya

Taqiyya is een vorm van vermomming van de moslimidentiteit. Er staat in de Quran: "Maak geen vrienden met ongelovigen - hij heeft niets te verwachten van Allah - behalve in zelfverdediging. Deze "zelfverdediging" rechtvaardigt de vermomming. De islamitische shariawet: Wanneer het mogelijk is om te liegen, doe alles om je doel te bereiken. Voorbeeld: liegen om de islam of een moslim te beschermen.


Tawriya

Tawriya is de verhullende vorm.. een creatieve vorm van liegen! Hoe werkt dit? Stel dat iemand protesteert dat Soerah 1 van de Quran christenen en joden verlaagt. Een moslim kan dan antwoorden: "Soera 1 noemt nooit Joden of christenen" Hij beoefent tawriya. De moslim zegt: "Omdat Soera 1 geen joden en christenen noemt". Maar hij weet heel goed dat de woorden duidelijk verwijzen naar joden en christenen.
Een ander voorbeeld zou zijn wanneer een moslim reageert op jouw begroeting van "Merry Christmas!" De moslim zegt dan: "Ik wens jou het beste" In jouw gedachten denk je dat hij jou ook een kerstgroet heeft gedaan. In werkelijkheid heeft hij zijn wens geuit om je tot de islam te bekeren. Hij wenst het beste voor jou omdat volgens hem alleen de islam is. Hij denkt jou te verleiden naar zijn 'beschaving' ('religie'). Wij weten wel beter dat het de moordsecte van de massamoordenaar Mohammed betreft.


Kitman

Kitman wordt gekenmerkt doordat iemand maar een deel van de waarheid vertelt. Het meest gebruikelijke voorbeeld hiervan is wanneer een moslim zegt dat de jihad echt verwijst naar een interne, spirituele worsteling. Hij vertelt niet "de waarheid, de hele waarheid, en niets anders dan de waarheid", zoals getuigen zijn gezworen te doen in rechtbanken. Kitman levert vaak een grove vertekening van de waarheid op. In het gegeven voorbeeld gebruikt de koran 59 keer jihad in zijn afgeleide producten. Daarvan konden slechts 16 (27%) als 'intern' zonder doel worden beschouwd als het doelwit van de strijd.
Een ander voorbeeld: "De toestemming om de wapens op te nemen wordt hierbij gegeven aan hen die worden aangevallen, omdat ze onrecht worden aangedaan" De Quran: "Als de heilige maanden voorbij zijn, dood de afgodendienaars waar je ze ook vindt. Arresteer ze, leg overal een hinderlaag voor hen. 


Muruna

Muruna is het gebruik van "flexibiliteit". 
Om op te gaan in de vijand en zijn omgeving. 
De rechtvaardiging voor dit soort misleiding is een bizarre interpretatie van soera 2: 106, 
die zegt: "Als we een vers afschaffen of het laten vergeten, zullen we het vervangen door een beter vers of iets dergelijks." Aldus kunnen moslims sommige opdrachten in de Quran vergeten, zolang ze een betere opdracht nastreven. 

Moslims die ernaar streven de islam te bevorderen, kunnen daarom afwijken van hun islamitische wetten om niet-moslims ertoe te brengen hun voorhoede te laten verslappen 
en vertrouwen te stellen in hun moslims.

Soms oefenen moslims muruna uit op dezelfde manier als een kameleon die van kleur verandert om detectie te voorkomen. Moslims zullen soms hun baard afscheren, 
westerse kleding dragen of zelfs alcohol drinken om op te gaan in niet-moslims. 
Niets is tegenwoordig meer waardevol voor de islamisten dan een blauwogige 
Kaukasische moslim die bereid is zich in te laten met terrorisme.

Een andere veel voorkomende manier om muruna te gebruiken is voor een moslim 
om een ​​niet-moslim te trouwen of om zich als een niet-moslim te gedragen, zodat 
hun ware agenda niet wordt vermoed. 

De kapers van 9/11 bezochten stripclubs en bars tijdens hun vrije dagen tijdens 
het volgen van vlieglessen in de VS om vliegtuigen in het World Trade Center, 
het Pentagon en het Witte Huis binnen te vliegen. 

Ze maken binding met de overheid en/ of trouwen met een belangrijk persoon die 
dicht bij onze wetten staat, zodat de moslim (wolf in schaapskledij) de hoogste niveaus 
van de administratie kan infiltreren.
De implicaties van deze hoog ontwikkelde tactieken van misleiding zouden enorm 
schadelijk kunnen zijn voor bescheiden westerse samenlevingen. 

Westerse mensen tonen herkenbare aanwijzingen wanneer ze bedrog plegen. 
Hun geweten zorgt ervoor dat ze onvrijwillig zweten of hun stem verheffen of andere herkenbare gebaren maken. Moslims daarentegen vertonen geen waarneembare 
signalen wanneer ze bedrieglijk zijn omdat er geen schuldgevoel is. 

In hun gedachten doen ze precies wat Allah wil dat ze doen om de islam te bevorderen. Omdat elke westerse persoon die kinderen heeft opgevoed, bijna intuïtief weet wanneer iemand liegt, dus gaan ze ervan uit dat ze dat in alle gevallen kunnen doen. 
Helaas kunnen diezelfde Westerse mensen gemakkelijk worden misleid door islamitische bedrog, omdat er geen verklikkerlichten in de bedrieger zijn.

Hopelijk wordt dit artikel een wake-up call voor de nietsvermoedende 'ongelovigen'. Vertrouwen verifiëren is de manier om met moslims om te gaan.

Ongelovigen zijn mensen die de massamoordenaar niet volgen/ niet aanbidden.

THE 'ISLAM IDEOLOGY FRAUD' IS COMPLETELY UNMASKED.. Share these facts.

  Muslims believe in fiction created by the Abbasids 1. Mecca did not exist in the 7th century (at best a hamlet) A. No archaeological proof...