Hypocrisie en Censuur van YouTube

Wanneer je gebruik maakt van vrijheid van meningsuiting, humor of kritisch bent op de islam, in een kookvideo, dan wordt jouw kookvideo door de policy politie van YouTube gelabeled als:
"aanzetten tot haat" of "hate-speech" en meteen verwijderd.
De verwijdering van de video gebeurt voordat je 200 views hebt.


Vroeger bestond deze Gedachten Politie nooit. 
De vraag is.. Hoe kan humor, moppen, vrijheid van meningsuiting en kritiek op de moordsecte
"islam" gelabeled worden als "aanzetten tot haat" of "hate-speech" ?
Moppen, vrijheid van meningsuiting en kritiek op de moordsecte "islam" vermoorden geen mensen.

Terwijl de moordsecte "islam" al 850+ miljoen moorden en meer dan 1400 jaar aan genocides op haar naam heeft staan.
Dan heb ik het niet eens over de Armeense Genocide waarvan 1.5 miljoen Armeniërs zijn afgeslacht door moslims.
Ook heb ik het niet over de dictator/ moordenaar Erdogan die alle Koerden aan het afslachten is en aan landjepik aan het doen is.
Eveneens heb ik het ook niet over de aanslagen tijdens Ramadan, elk jaar weer, al 1400+ jaar lang, op onschuldige mensen. 
Ook heb ik de volgende gruwelijkheden van de moordsecte "islam" niet besproken zoals..
de onthoofdingen, steekincidenten, kinderhuwelijken, onderdrukking van vrouwen, groepsverkrachtingen, berovingen, overvallen, volkerenmoorden, diefstallen, etc.

Waarom zijn Moppen, Vrijheid van Meningsuiting en Kritiek op de Moordsecte "islam" verboden volgens YouTube en de volgers van de massamoordenaar Mohammed?
Omdat vrijheid van meningsuiting aantoont hoe haraam en moorddadig de moordmachine/ moordsecte "islam" van de dode massamoordenaar Mohammed uit het jaar 600 is.

De policy van YouTube is er om de dode massamoordenaar Mohammed en zijn moordsecte "islam" en haar volgers vol extreme haat te beschermen.

Wie zijn de volgers van Mohammed?
Dat zijn moslims met anonieme accounts en fake profielnamen die andersdenkenden, mensen die moppen vertellen, mensen die succesvol zijn, islam critici en overige publieke beroepen met de dood bedreigen en haatcomments sturen.
De haatcomments bestaan uit 2 vaste scheldwoorden: "kanker + de ras" en "je moeder is een hoer"

Terwijl hardwerkende YouTubers hun leven 7 dagen 24 uur zuur wordt gemaakt door deze ISIS aanhang.. worden video's verwijderd van critici of moppen vertellers onder de noemer: 
"aanzetten tot haat" of "hate-speech".
Dit is een makkelijke uitweg voor YouTube om de hardwerkende YouTubers uit te knijpen, en de 1.6 miljard moslims te paaien (vanwege de inkomsten).
De policy geldt niet voor de doodsbedreigingen en de haatcomments van moslims.
Hoe bedoel je.. Meten met 2 maten?!
Omdat hardwerkende YouTubers eenlingen zijn en niet belangrijk zijn voor YouTube.

Wat is "islam"?
Islam is de haatbeweging/ moordsecte/ moordmachine van de massamoordenaar Mohammed om de Joden, Christenen en alle andere religiën uit te roeien.
Iedereen moet een Mohameddaan (moslim) worden, dus een volger van Mohammed anders is degene zijn/ haar leven niet zeker.. Ook moet hij/ zij de moslimtax betalen in de vorm van.. Je moet dan al jouw bezittingen overdragen aan de Mohammeddaan en je moet rennen voor jouw leven!

Deze taks is de fictieve moslimtax en heet Jizya. De mohammeddanen willen een kalifaat en sharia in elke land van de wereld, dus wereldheerschappij, werelddominantie.
Deze moordsecte "islam" heeft al 850+ miljoen moorden en meer dan 1400 jaar aan genocides op haar naam staan.
De volgers van Mohammed zijn de uitvoerders (moordenaars) van Mohammed.

Deze moordenaars en de dode massamoordenaar Mohammed wordt door YouTube volledig beschermd in haar policy.
De vrijdenker die niemand kwaad doet, niemand vermoordt, wordt door YouTube uitgeknepen en zwaar gestraft door de video's te verwijderen onder "aanzetten tot haat" of "hate-speech".
Hoe noemt YouTube de moordsecte "islam" of de massamoordenaar Mohammed.. of zijn volgers/ uitvoerders (moordenaars)  dan ?

YouTube draait de rollen van haat in 2018 om.. vanwege de leuke inkomsten van 1.6 miljard moslims. De policy van YouTube heeft in de realiteit niets met vrijheid van meningsuiting of het mogen hebben van kritiek op moordsectes/ haatbewegingen.. want dan draait doodleuk YouTube de rollen om. Gevolgen: moppen video's worden verwijderd. Geweldvideo's blijven staan.

Hypocrisie van YouTube
Wanneer YouTube vrijheid van meningsuiting, humor, moppen, kritiek op de moordsecte "islam" benoemd als "aanzetten tot haat" of "hate-speech".. 
Hoe noemt YouTube dan de video "This is America" van Donald Glover ?
De video is nu iets van 250 miljoen keer bekeken en vele malen gerapporteerd, maar nog steeds niet verwijderd. 

Maar je kunt nooit de river haar stroming doen keren. Wanneer YouTube een haat-/moordsecte en een massamoordenaar in bescherming neemt, dan moet je niet raar opkijken als humor, moppen, vrijheid van meningsuiting en kritiek op de moordsecte "islam" onder de noemer "aanzetten tot haat" of "hate-speech" wordt verwijderd.. maar door iemand zijn hoofd schieten of een hele koor afslachten in een muziekvideo.. door YouTube niet als "aanzetten tot haat" of "geweld" wordt gezien.
Hoe hypocriet kun je zijn met zo een grote naam, die niemand meer serieus neemt!



Het vertrouwen in YouTube en haar policy zijn gedaald naar nul.
Er wordt ook bij de verwijdering van een moppen video erbij verteld dat de moderators van YouTube goed getraind zijn.
Alsof ze nog niet lachwekkend genoeg over kwamen doen ze een schepje erboven op!
Je krijgt ook geen antwoord terug als je een bezwaar maakt waarom jouw moppen kookvideo verwijderd is. Je vraagt vriendelijk wat er "haatdragend" aan de video content is.. maar natuurlijk zul je geen antwoord terug krijgen.
Want het zal mij niks verbazen als er een mohammedaan in dienst is als moderator, net als bij Twitter!

De mohammedanen zijn nu ook binnengedrongen als moderator tot Twitter, Facebook en YouTube om daar content te verwijderen die hun niet aanstaat als er kritiek op de massamoordenaar Mohammed komt.
Een dode massamoordenaar die in 2018 nog steeds regeert.. in onze bedrijven, in onze overheid, in onze scholen.. en nu ons censuur oplegt om zelf onze vrijheid te gebruiken om vervolgens daarna onze monden te snoeren.









THE 'ISLAM IDEOLOGY FRAUD' IS COMPLETELY UNMASKED.. Share these facts.

  Muslims believe in fiction created by the Abbasids 1. Mecca did not exist in the 7th century (at best a hamlet) A. No archaeological proof...