Nederland is Anno 2020 een Fascistische Land Verdeeld in NSB-Kampen

  


Sla de kranten open online en zie video's van hoe fascistische agenten de burgers mishandelen vanwege het niet dragen van de ranzige bacterie maandverband-luier-mondkapje.

Mishandelingen en het knuppelen van burgers gebeuren op kinderfeestjes, het openbaar vervoer, winkels, publieke gebouwen door fascistische agenten en boa's.

Fascistische agenten en boa's die in dienst zijn van Ferd Grabberhaus, Hugo de Jonge en Mark Rutte.


Het maakt niet uit welke winkel of bedrijf je binnengaat..

Overal zijn er jonge vrouwen die als doodgewone verkoopsters gesolliciteerd hebben..

die nu anno 2020 spelen voor NSB-nazi's, virologen, artsen, dokters.. zonder benodigde papieren.


Betekenis boa's (een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) is een ambtenaar met opsporingsbevoegdheid. Dat houdt onder andere in dat hij/zij mag onderzoeken of er bepaalde strafbare feiten zijn gepleegd).


Ferd Grabberhaus, Hugo de Jonge en Mark Rutte sturen boa's naar winkels en bedrijven om feiten omtrent mondkapjes die bevestigd zijn op de deur.. te bevelen deze te verwijderen onder dwang omdat de boa's in opdracht van.. niet tegen de waarheid kunnen en graag de desinformatie in stand willen houden om domme onwetende niet-geschoolde burgers te hersenspoelen met desinformatie zogenaamd dat het mondkapje zou werken tegen 3 micron nanokleine virussen.


Deze 3 Nazi's laten ook video's verwijderen op YouTube die het bewijs leveren dat de mondkapjes niet werken.. onder 'desinformatie'. Puur censuur van Ferd Grabberhaus, een echte dictator!


Allemaal worden betaalt door Ferd Grabberhaus, Hugo de Jonge en Mark Rutte om hun NSB praktijken uit te voeren op burgers, vanwege een tijdelijke griepvirus.


Het doel: angst zaaien bij burgers om vervolgens via verschillende fabrikanten de vaccins te verkopen! En het liefste de wereldbevolking te halveren!


Het middel: het vieze ranzige bacterie maandverband-luier-mondkapje te verplichten om zo de gezondheid en antistoffen van burgers om zeep te helpen zodat zij geen weerstand hebben tegen dodelijke griepvirussen.


Mark Rukke, Pipo de Jonge, Ferd GrappigeHaus, het RIVM en andere ministers hebben al eerder voor de camera verteld dat het mondkapje niet toedoet, dus niet werkt.

En toch verplichten zij het mondkapje omdat zij de nadelen weten wat het met de mens zijn/ haar gezondheid doet.. Gezien de ministers een 'Great Reset' willen en de wereldbevolking willen halveren.. Verplichten en beboeten zij jou op het dragen van een kledingstukje: het vieze ranzige bacterie mondkapje!


De overheid heeft op hun website inclusief de mainstream media artikelen vermeldt dat het mondkapje in bepaalde gevallen niet verplicht is bv..

-bij long- en chronische ziektes

-liplezen

-gezichtsaandoening

-hyperventilatie/ schildklier

Etc.


Je hoeft dan enkel dit mondeling toe te lichten aan het winkelpersoneel en zij moeten rekening houden met jouw gezondheid-situatie en jou toelaten tot de publieke ruimte.

Ondanks dat je jouw medische situatie vertelt wordt jij.. kosten wat het kost niet toegelaten tot de winkels. Er wordt dus totaal geen empathie, geen menselijkheid en geen rekening gehouden met jouw gezondheid door desbetreffende jonge vrouwen die de NSB-nazi's uithangen bij HORNBACK, DIRK VAN DEN BROEK, ACTION, LIDDL, HANS ANDERS, etc.


Het zijn gevoelloze empathieloze jonge vrouwen die alles doen om hun baantje niet te willen verliezen.

Ze doen alles voor geld. Ze doen niets voor de mens en of mensheid.


Zou je als baas/ eigenaar van zo een bedrijf niet een mysterie-klant toepassen om te kijken hoe klantvriendelijk jouw bedrijf is en als deze de wet niet overtreed?!


Want de wet overtreden.. dat is wat deze jonge vrouwen doen voor geld.

Lees maar de regels op de site van het rijksoverheid!


Sowieso heeft de overheid geen punt om jou te beboeten.

De overheid kon ook de boerka en overige bedekkingen niet verbieden vanwege

de privacywet, de vrije kledingkeuze, vrijheid van meningsuiting en de vrijheid op godsdienst.


Wat dacht je van jouw grondrechten op zuurstof ademen en antistoffen opbouwen..

Medici zoeken juist mensen met antistoffen om corona slachtoffers hun levens te redden met de bloedplasma van mensen met antistoffen.

Zuurstof ademen en antistoffen opbouwen is een must!


De NSB-Nazi's van Ferd Grabberhaus, de politieagenten slaan burgers in elkaar vanwege het niet dragen van het vieze luier-maandverband-mondkapje vol ranzige bacteriën en koolzuur.


Zwarte Piet en witte sneeuw mag niet omdat het racisme zou zijn, maar ondertussen staat heel Nederland IN DE RIJ voor BLACK FRIDAY.


Je mag jouw oma en of opa niet bezoeken, maar je mag wel massaal naar De Efteling, de bouwmarkt, de supermarkten en naar de HOEREN.


Indiaantje en cowboy-tje spelen is verboden vanwege racisme gezien door de ogen van feminazi's.

Het zijn meestal jonge vrouwen die de cancel cultuur uitvoeren en alles als aanstootgevend verbieden.. ondertussen kijken ze pornofilms van bejaarde vrouwen van 86 jaar op hun scherm.

Vanaf 2021 is ook kerstverlichting verboden in Nederland. Deze dien je aan te vragen via jouw gemeente. Wie weet betaal je een vergunning (leges) voor.

1 Voorbeeldje in het echte leven.. kom je eten halen bij de supermarkt Dirk van den Broek.. te Zevenkampse Ring.. Je pakt netjes een boodschappenwagen volgens de regels.. Je rijdt de supermarkt binnen.. Begint er een forse vrouw te schreeuwen naar mij: “Meneer, meneer, meneer” ..net alsof er een brand aan de hand is of andere een noodsituatie afspeelt.. Ik loop terug naar deze forse vrouw en kijk in haar ogen en vraag: “Wat is er?” Ze zegt: “U moet een mondkapje op” Ik vraag: “Ben je afgestudeerd als arts?” Ze geeft geen antwoord. En zie haar ogen tranen volop. Ik dacht deze slavin van Grabberhaus heeft het erg zwaar.. Ze zegt opnieuw: “Je moet een mondkapje op” Ik vraag: “Heb je tastbare bewijzen dat het mondkapje virussen tegenhoudt?” Ze zegt: “Volg je het nieuws niet op de TV?” Ik zeg mevrouw: “Denk je dat ik mijn leven laat leiden door mainstream media fake-nieuws die gekocht is door de roverheid?” Ze zegt: “Mondkapje op anders geen boodschappen” Ik zeg: “Okay, dan ga ik mijn geld ergens anders uitgeven. Doei” Ik zet het winkelwagentje terug en ga naar AH supermarkt. Hier bij AH wordt er een jonge meisje toegefluisterd met bevelen van haar mannelijke baas.. Ze zegt: “U moet een mondkapje opdoen” Ik zei: “Nee hoor, ik heb longproblemen” Ze zei: “Okay ga maar winkelen.” Haar baas hoorde dit en zei tegen haar mompelend: “Als ze moeilijk gaan doen dan moet je ze gewoon binnenlaten”. Dus ik ga lekker winkelen. Ietsje verder in de winkel wacht de volgende pipo, een jonge knul.. en vraagt opnieuw: “Mondkapje op meneer” Ik zei: “Ik heb longproblemen, maar dat heb ik al aangegeven” Hij zegt: “Okay” Dan ga ik verder met winkelen. Kom ik de 3e pipo tegen, een ouwe lul die opnieuw zegt: “Mondkapje op meneer”.. Weet je hoe irritant dit gedrag is.. Lijkt netals iemand jou met verborgen camera volgt om te kijken wanneer je een bijl pakt.. Ik zeg dus opnieuw: “Meneer ik heb het al net 2 keer aangegeven bij uw collega's dat ik longproblemen heb” Hij zegt: “Okay ga maar winkelen”. En dan heb ik nog niets in mijn boodschappenwagen kunnen toevoegen. Eerst moet je dat irritante opdringerige gedrag van stinkende monden opvolgen van NSB-ers..


Ik ga opnieuw naar een ander winkel om een schroefje te kopen, dus ben ik aangekomen bij de nieuwe NAZI-KAMP genaamd PRAXIS.. Overal rood witte linten 10 meter rondom de voordeur buiten omsingeld door de linten.. Ik kruip onder de linten door en ga naar binnen. Terwijl ik naar binnen ga.. zie ik andere gehersenspoelde klanten naar mij kijken net ik een virus ben zonder mondkapje die naar binnen gaat.. Dus ik zoek naar het personeel.. Ik loop helemaal naar achter de winkel binnen.. Komt er een jongen met mondkapje en staat 3 meter afstand van mij terwijl ik hem dat kleine schroefje wilde tonen wat ik nodig had.. Kijkt hij mij aan net ik een grote virus ben van een andere planeet. Hij verwijst mij naar pad 12 en loop naar pad 12 waar een andere jonge knul opnieuw hetzelfde gedrag toont. Ik ben daarna naar huis gegaan.. weg van deze gehersenspoelde zombies, nazi's, NSB-ers van FERD GRABBERHAUS en PIPO de JONGE.


Zodra Mark Rukke, Pipo de Jonge en Ferd GrappigeHaus op tv komen om hun neppe getallen en fakenieuws te publiceren.. nadat ze al de hele maand en jaar mensen angst zaaien..


1450 jaar moslim-/islam aanslagen/genocides/ 850miljoen moorden op onschuldige burgers kijken deze 3 heren weg, maar een tijdelijke griepvirus wordt van alle invalshoeken belicht, vergroot, de burgers gestalkt met fakenieuws via mainstream media en worden er Coronamaatregelen getroffen en een strenge Coronawet gemaakt en gehandhaafd. De haatideologie islam verbannen durven deze slappelingen/ leugenaars niet! Een motorcluppie wel!


Verkoopsters behandelen klanten als NSB-ers als een stuk vuil in opdracht van de Nazi-heren Rukke, de Jonge en GrappigeHaus.

Winkels zijn verdeeld in NSB-Kampen met extreme regels.


Overige bedrijven worden kapotgemaakt door deze 3 NSB-ers.. zodat ze The Great Reset kunnen uitvoeren voor het WHO, OMT en RIVM.


Het doel: zoveel mogelijk verdienen op de verschillende fabrikanten vaccins!


THE 'ISLAM IDEOLOGY FRAUD' IS COMPLETELY UNMASKED.. Share these facts.

  Muslims believe in fiction created by the Abbasids 1. Mecca did not exist in the 7th century (at best a hamlet) A. No archaeological proof...